Levi’s & AMBUSH lanserar sin andra kollektion tillsammans

Spana in den här

Det japanska varumärket AMBUSH är mest känt för sin punk-influerande, lyx möter streetwear-inställning, till mode. Sedan starten 2008 har det Tokyo-baserade märket blivit känt genom sin djärva vision och sitt banbrytande perspektiv på design. Varumärkets excentriska stil har lett till uppdrag och samarbeten med en lysande lista som spänner över modeikoner till europeiska lyxvaruhus och amerikanska streetwear-märken. Levi’s® x AMBUSH® bygger vidare på förra årets inledande samarbete och är nu tillbaka med en ny moto-inspirerad kollektion för SS23.

Det första samarbetet som lanserades handlade om att utforska Levi’s arv genom AMBUSH lins. Under SS23 tar sig den andra delen i samarbetet vidare i AMBUSH unika stilistiska tillvägagångssätt, med Levi’s denim som canvas. Kollektionen består av två könsneutrala plagg, en jeansjacka med matchande jeans, och är influerad av motorcykel-och cykelkulturen.
Levi’s x AMBUSH kollektion lanseras världen över den 12 Januari 2023. I norra Europa finns plaggen tillgängliga hos levis.com