Levi’s & Crocs går samman och släpper tre skor

Med unik design för den som gillar att vara bekväm

Levi’s och Crocs släpper sin första samarbetskollektion! Kollektionen består av tre stycken Crocs som är designade med klassiska Levi’s material och detaljer. Toffel-liknande silhuetter i vardagen har varit en stor trend under senaste tiden, och denna kollektion utvecklar precis det.

I år firar varumärket Levi's® sitt 150-årsjubileum av 501®-jeansen, ett av de mest bestående och ikoniska plagg i hela modevärlden. Som en del av firandet av denna milstolpe har Levi's® inlett ett samarbete med Crocs, känt för sin unika design och sina otroligt bekväma skor. Tillsammans har de skapat avslappnad komfort med kvalitetsdesign. Skorna kommer tillgängliga i tre olika färger, ljus denim, mörk denim och tiedye. Vi ser även medföljande broscher där du kan designa din sko lite som du önskar.

Den mjuka ovansidan agerar kontrast till sula och hälstraps som är i Crocs igenkännbara och bekväma gummimaterial. En annan unik design-aspekt är den klassiska "jeansknappen" från Levi's byxor, som nu istället håller fast flärpen på skons sida.

Levi's® x Crocs kapselkollektion finns tillgängliga nu på Levi’s hemsida. Se bilder ovan!