Levi's Made & Crafted släpper kollektion med Josh Peskowitz

Spana in Levi's senaste samarbete

Levi’s fortsätter med sina intressanta samarbeten, efter det senaste Jordan Brand samarbetet så samarbetar Levi’s® Made & Crafted internationallt erkände stylisten och delägaren i den exklusiva LA- butiken Magasin, Josh Peskowitz.

Kollektionen är Peskowitz första och kombinerar avslappnat skrädderi med innovativa detaljer och exklusiva material (japansk bomull).

“Jag har skapat en kapselkollektion där varje plagg kan stylas tillsammans eller matchas med klassiska denim- plagg. Kombinationen av en Coach-jacka och matchande byxor känns som en modern och kul tolkning av en traditionell kostym. Jag valde att arbeta med fantastiska hantverksmässiga japanska tyger som lyfter plaggen och ger dem en karaktär, som dessutom slits väldigt bra och blir snyggare med tiden – precis som ett par Levi’s®-jeans”, kommenterar Josh Peskowitz kollektionen.

“Levi’s Made & Crafted x Josh Peskowitz mixar Josh unika estetik med Made & Crafteds kärlek för detaljer och stilfulla denimutryck.” säger Nicolas Rendic, Designchef för Levi’s Made & Crafted. “Varje plagg är producerat med japanska tyger som förskönas med subtilt broderi, genomgående i kollektionen”.

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig från och med fredag 2/2 på Levi’s Studio på Slöjdgatan 9 i Stockholm och på levi.com