Kanadensiska JJJJound lanserades 2006 och började som en digital "moodboard" för att hylla tidlös design. Med tusentals kurerade bilder blev de snabbt en stöttepelare och referens för den globala designgemenskapen. Framgången utvecklades till en designstudio och varumärke, med samma värderingar kretsande kring tillverkning med syfte och livslängd som bland annat samarbetat med etablerade namn som BAPE och Puma.

Med det mantrat känns en collab med denim-pionjärerna Levi's därför helt logisk. Kapselkollektion har ett urval av kläder och tillbehör med lätt tvättad denim som center, där de ikoniska 501-jeansen är en självklar standout. Konceptet är en omtolkning av tidlösa klassiker som mynnat ut i fyra plagg och två accessoarer, varav en t-shirt med motiv av hästar sticker ut från de annars sparsamt märkta plaggen.

Levi's x JJJJound-kollektionen lanseras över hela världen på fredag den 5:e maj och kommer att finnas tillgänglig för köp på
levi.com, Levi's-appen, utvalda Levi's-butiker och jjjjound.com. Nedan hittar du de ungefärliga svenska priserna för plaggen, baserat på deras dollarpris!

● Utility Jacket (ca 3 350kr)
● Denim Shirt (ca 2 300kr)
● T-Shirt (ca 770kr)
● 501 ’93 Jeans (ca 3 000kr)
● Cap (ca 770kr)
● Tote bag (ca 2 000kr)