Lil Uzi Vert avslöjar EP:n ’Red & White’

En förberedelse inför ett kommande album?

Lil Uzi Vert har den senaste tiden varit aktiv på festivaler runt om i världen, nyligen spelade han på Wireless i London. Nu meddelar rapparen att han har ett helt projekt på gång.

Under gårdagen tog rapparen till Instagram för att avslöja en kommande EP. Projektet har fått namnet Red & White. "Before The P!NK" skrev han i caption, och syftar på att rött och vitt blir just rosa när färgerna mixas.

För den som verkligen vill läsa mellan raderna skulle rapparens caption även kunna innebära att Uzi förbereder oss inför något ännu större ... Kanske till och med ett album. Det ryktas att han har en skiva på väg med namnet The Pink Tape. På IG delade han även ett potentiellt EP-omslag där han syns måla en tavla med rosa färg. Kanske är det omslaget till nästa album The Pink Tape? I backgrunden syns hans tidigare album-covers hänga på väggen.

Det här blir Uzi's första projekt sedan han och Future släppte Pluto x Baby Pluto 2020. Samma år släppte han även den egna skivan Eternal Atake. Nu får vi förmodligen snart ett pre-album i form av EP:n Red & White.

Håll koll på Dopest.se för fler uppdateringar.