Linae släpper musikvideon till ”Stuck in the Rain”

Svenska R’n’b-löftet släpper musikvideo till senaste singeln

Artisten och låtskrivaren Linae följde upp sin debut "Sweet Sweat" med "Stuck in the Rain". Linae har tagit sin plats som en nytt R'n'b löfte i Sverige. Den senaste låten cirkulerar musikaliskt kring en tolkning av Spandau Ballets 80-talsklassiker ”True”, där Linae’s version frambringar en nostalgisk känsla. Låten är ett smakprov från hennes kommande debut-EP som förväntas släppas under hösten. Om singeln har Linae tidigare sagt.

”Stuck in the Rain speglar en kärlekshistoria och en kortvarig relation som tagit slut. Där känslorna lagts på is men som efter en tid väcks till liv igen. Känslan av att inte veta om personen är rätt för dig skapar en osäkerhet. Med den här låten vill jag förmedla en ömhet och strävar efter att göra tidlös musik där lyssnaren får ta del av min värld”.

 

Linae växte upp i en familj där musiken var ständigt närvarande. Hon introducerades tidigt för artister som Sade, Prince och Marvin Gaye som ledde till att hon började lyssna på Janet Jackson, Robyn och Toni Braxton. Något som influerat hennes musikskapande.

Idag släpps musikvideon till singeln "Stuck in the Rain", spana in den ovan!