Liseberg gästas av Z.E, Ison & Fille, Cherrie & AMWIN

Svensk hiphop och R’n’B i det nya Hamnområdet på Liseberg.

Liseberg fortsätter sin satsning på livemusik och i vår blir det för första gången en heldag med musik på båda parkens scener. På Livefest den 24 maj uppträder Z. E och Cherrie på Stora scenen samt Ison & Fille och AMWIN på Lilla Scenen. Det blir en heldag med svensk hiphop och R&B, och festivalstämning i nya Hamnområdet.
I år öppnar det nya musik- och nöjesområdet Hamnområdet på Liseberg, som är sommarens stora nyhet. Ett område där livemusik på Lilla scenen blandas med möjligheter till mat, dryck och mingel längs med kajkanten. Totalt blir det fler än 60 konserter på Stora och Lilla scenen – en hel sommar full av musikupplevelser.
För att kicka igång säsongen av livemusik ställer Liseberg till med en heldag av R&B och hiphopmusik – en endagsfestival på både Stora och Lilla Scenen fredag 24 maj. Uppträder gör inga mindre än Z.E, Cherrie, Ison & Fille och AMWIN.
Livefest kommer att inkludera konserter på båda scenerna och några av det bästa från svensk hiphop och R&B just nu. Det nya Hamnområdet kommer dessutom ha bästa förutsättningar för festivalstämning och häng, säger Per Alexanderson, underhållningschef på Liseberg.
Lilla scenen som ligger i mitten av Hamnområdet invigs redan på premiären 27 april. Premiär för Stora scenen blir den 24 maj, på Livefest.
Program Livefest 24 maj
18.00  AMWIN  (Lilla scenen)
19.00  Cherrie  (Stora scenen)
20.00  Ison & Fille  (Lilla scenen)
21.00  Z. E (Stora scenen)