Dopest listar plagg som håller dig varm i vinter

Undvik kylan med Patagonia, Uniqlo, Pierre Robert och Fjällräven

När temperaturen sjunker och vädret blir kallare, är det svårt att bära sina favoritplagg utomhus utan att känna att man fryser till is.

Att investera i bra underställ är A och O för att hålla värmen och känna sig bekväm under dagen. Dopest har listat de märken, vars varma plagg kan bäras både själva och som underställ under dina skjortor, tröjor och byxor.

UNIQLO HEATTECH 

 

HEATTECH är UNIQLOs lätta underställ som omvandlar fukt från kroppen till värme, vilket gör att du är bekväm och varm under vintern. Kollektion finns i en mängd olika färger och basplagg för både herr och dam. Rayonfiber absorberar värmen från din kropp och skapar en självuppvärmande slinga mellan din kropp och tyget. Fibrerna är mikro-tunna och ger en kontinuerlig isolering, men som även släpper ut överflödig värme och fukt som håller dig torr under hela dagen. HEATTECH finns även i Extra Warm Heattech och Ultra Warm Heattech som är 2,25 gånger varmare, för extremt kallt väder.
Priser sträcker sig från 129kr-499kr, läs mer om kollektionen på Uniqlo.se 

 

Pierre Robert

Pierre Roberts underställtröjor är i 55% merinoull och 45% av det hållbara naturmaterialet Tencel® för en mjuk känsla mot huden. Deras långärmade tröjor för dam har ett modernt, feminint snitt och passformen även för herr modellen är extra lång som förhindrar att det blir oskönt och släpper in kyla. Underställen är tillräckligt tunna för att användas under andra plagg och stilrena nog att användas för sig själv. Pierre Robert har även plagg i naturligt ull vars egenskaper passar lika bra till jobbet som till sportaktiviteter. I kollektionen finns även ullstrumpor som värmer frusna fötter. Pris från 89-599kr. Se fler plagg på Pierrerobert.se

 

Patagonia 

Patagonia har fem basplagg kollektioner, för alla tillfällen. En av de, Capilene® Air sägs vara det mest avancerade baslagret Patagonia någonsin gjort. Serien har ett stort utbud som ger värme och komfort och isolerar bort det kalla, torkar snabbt och motstår lukt för dag efter dag. Tyget är mjukt mot huden och sträcker sig för att röra sig med kroppen gjord av en luftig blandning av 51% merinoull från Nya Zeeland och 49% Capilene® återvunnen polyester. Capilene® Air lätt och sträcker sig naturligt för att röra sig med kroppen i rörelse. Basplaggen kommer i långärmade tröjor, långbyxor, tjockare tröjor och även hoody designen, som har en hög krage och sömlös huva med anatomisk formning för extra värme och finns i dam och herr passform. Pris från 899-2999kr. Läs mer om de olika kollektionerna på Pantagonia.com.

 

Fjällräven

Fjällräven presenterar lätta och mjuka underställströjor i Merinoull som passar från stan till naturen. Plaggen ger skön värme närmast kroppe som passar att ha under en skjorta eller tröja, men kan också bäras som ett lätt mellanlager. Ullfibrerna leder bort fukt och värmer även när det har blivit vått, vilket är extra bra när du växlar mellan lugna och mer ansträngande aktivitetsnivåer. Merinoull har dessutom fördelen att inte klia och naturliga egenskaper gör att det inte luktar i första taget. Pris från 995kr. Se fler färger och modeller på Fjällräven.se