LKay är ett ungt och relativt nytt namn på den svenska hiphop-scenen. Rapparen från Vårberg i södra Stockholm debuterade med den passande introduktionen ”SÖDRA” tidigare i somras, producerad av en NBL-mainstay i form utav Kayen. När han nu följer upp med "TURN" är det med Kayen bakom spakarna återigen och de båda bjuder på en utveckling av den hårda drill LKay debuterade med.

"'TURN' är låten som kändes enkel att göra, texten om C, en hiphop fotograf känns som något Sverige inte sett innan", säger LKay.

Låten handlar om LKays team och hur saker i livet alltid reder sig i slutändan, trots att det kan se svårt ut. LKay har grindat hårt under 2023 trots att detta endast är hans andra singel. Med spelningar runt om i landet tillsammans med RedBull och ett skivkontrakt med EMI har han byggt upp en grund som han tagit med sig in i studion för att grinda, och han utlovar många fler släpp under hösten med features från bland andra Owen, DJ Black Moose och en annan spännadne nykomling: Ragnatela.

Lyssna på "TURN" och mer ny musik i DOPEST Playlist!