Spanska Loewe är inte främmande för rent av märkliga designs. Från samarbeten med klassiska animen "Min Granne Totoro" till en kollektion dom ser ut som att den är tagen ur Minecraft, moderegler och trender är inget de är vana vid att följa.

Deras senaste kollektion för säsongen FW23 presenterades under lördagen den 4:e mars och den går i samma spår som Minecraft-designen. Denna gång har de tagit inspiration från andra håll, men ändå rört sig inom samma lekfulla områden. Bland de närmare 50 olika plaggen sticker en handfull ut: Outfits som ser ut som plast och en uppsättning klänningar som pryds av ett heltäckande lågupplöst tryck.

  • Fit-inspo? Foto: Playmobil
  • Foto: Loewe

Två kjolar, en t-shirt och en skjorta i klara pastellfärger ger intryck av plastleksaker, som populära klassikern "Playmobil". I kommentarsfältet på Loewes Instagram har flera även jämfört plaggen med dockorna "My Polly Pocket". Materialet ser ut att vara i någon form av läder eller plast, men Loewe har inte gått ut med detaljer ännu. Urvalet av klänningar ser mer traditionella ut i material och passform, men de heltäckande trycken ger de en känsla av att de plockats in i verkligheten ur ett spel till Playstation 2.

Håll koll på dopest.se för mer info kring kollektionen och annat inom modevärlden framöver!