Logitech G lanserar datormusen G309

LIGHTSPEED, POWERPLAY & LIGHTFORCE kombinerar för en snabb, smidig och långvarig spelupplevelse – se pris & hur du kan köpa här

Logitech G är tillbaka med ännu ett tillägg till sin växande repertoar med tillbehör för alla gamers. Deras senaste G309 är en trådlös datormus med en premiumdesignad mus med dubbel trådlös anslutning, precisionsspårning och pålitlig prestanda anpassad för alla gamers.

Tack vare den energieffektiva HERO 25k-sensorn, håller G309 för över 300 timmars spelande på ett enda AA-batteri, och har en rapporteringsfrekvens på 1ms i trådlös LIGHTSPEED. Genom att byta till Bluetooth-läget ökar batteritiden till över 600 timmar.

Genom att kombinera trådlös LIGHTSPEED med en HERO 25K-sensor kan G309 uppnå nästa generations prestanda samtidigt som den ger exceptionell respons och precision. Den har en toppfart på 400 IPS och känslighet på upp till 25 600 DPI, utan acceleration eller utjämning.

G309 är POWERPLAY-kompatibel, vilket innebär att gamingmusen kan användas utan AA-batteri tillsammans med Logitech G PowerPlay Wireless Charging System. G309 väger 86 gram med ett AA-batteri och 68 gram med POWERPLAY, ett minst sagt smidigt sätt att spela.

G309 LIGHTSPEED är dessutom utrustad med Logitech-exklusiva LIGHTFORCE brytare, en hybrid switchteknik med optiska och mekaniska avtryckare som säkerställer hastighet, pålitlighet och precis aktivering.

Logitech G G309 finns tillgänglig nu på logitechg.com i svart och vitt. Rekommenderat försäljningspris är 999 SEK.