• Logitech G
  • Logitech G
  • Logitech G
  • Logitech G

Logitech G lanserar G502 X nya gaming-möss

I trådlösa-, trådade- och PLUS-versioner

Idag lanserar Logitech G502 X, G502 X LIGHTSPEED och G502 X PLUS, vilket är de senaste versionerna av deras mest populära gamingmus. De nya modellerna kommer utrustade med bland annat LIGHTFORCE brytare (hybrid-optiska mekaniska brytare). G502 X LIGHTSPEED och G502 X PLUS har en uppdaterad version av Logitech Gs LIGHTSPEED-teknik, som erbjuder professionell turneringstestad anslutning.

LIGHTFORCE använder sig av dynamiska kontaktdelar innanför brytarna som fungerar precis som dess mekaniska motsvarighet. Resultatet är brytare som är framtagna med mekanik och optik i harmoni, och som levererar den ultimata prestandan för gaming. LIGHTFORCE hybrid-brytare erbjuder pålitlig aktivering med ultralåg latens, tillsammans med de bästa egenskaperna från taktila och mekaniska klick.

G502 X har en reversibel och flyttbar DPI-knapp anpassad för en mängd olika hand och greppstorlekar, ett omarbetat scroller-hjul med utökad stabilitet, USB-C laddning för de trådlösa versionerna samt ett tunt yttre för reducerad vikt. G502 X kommer även utrustad med den avancerade HERO 25K-sensor. Serien är också kompatibel med Logitech G’s trådlösa POWERPLAY laddningsmattor, för obegränsad batteritid utan sladdar.

Utöver dessa funktioner, har modellen G502 X LIGHTSPEED ett uppdaterat trådlöst LIGHTSPEED-protokoll, som erbjuder professionell turneringstestad anslutning, prestanda utan kabel och i kombination med LIGHTFORCE, svarstider som är 68 procent snabbare än föregående generation. Uppdateringen av LIGHTSPEED gör det även möjligt för spelare att ansluta två LIGHTSPEED-enheter till en och samma.

Produkterna kommer finnas tillgängliga på www.logitechg.com och hos återförsäljare i augusti 2022. Rekommenderat pris är 949 kr för G502 X, 1599 kr för G502 X LIGHTSPEED och 1799 kr för G502 X PLUS.