Logitech G lanserar streamingutrustning för gamers och kreatörer

Yeti GX, Litra Beam LX och Yeti Orb är utvecklade för att ge gamers och kreatörer möjlighet att skapa kvalitativt och personanpassat innehåll.

Logitech G lanserar idag tre nya produkter: två nya mikrofoner, Logitech G Yeti GX och Logitech G Yeti Orb samt en ny led-lampa för ljussättning Logitech G Litra Beam LX.  De tre nya produkterna nyttjar innovationer från Logitech G och kommer bland annat med LIGHTSYNC RGB-teknik, integrering i Logitech G:s G HUB-programvara och BlueVOICE!-stöd för de nya mikrofonerna.

Yeti GX bygger på den ikoniska Yeti-designen och är en spelmikrofon med dynamisk kapselteknik som ger förstklassig ljudkvalitet. För första gången någonsin använder Yeti GX även det klassiska scrollhjulet från Logitech Gs spelmöss. Yeti GX har också ett superkardioid upptagningsmönster, vilket innebär att den lyfter fram rösten samtidigt som rumsljud, tangentklick och andra bakgrundsljud blockeras. Yeti GX Smart Audio Lock låser ljudinställningarna med ett enkelt tryck på rullshjulet. Det ger ett jämnt ljud vid användning, och förhindrar distraktioner från omgivningen med hjälp av automatisk förstärkningsjustering. Yeti GX är en USB plug-and-play-mikrofon med enkel installation och är kompatibel med Blue Compass-bomarmen, och även, inom kort, en uppdaterad Logitech G-version av Compass-armen.

Yeti Orb är en slimmad och användarvänlig USB-gamingmikrofon med anpassad kondensatorkapsel som ger en strömlinjeformad look för innehållsskapande. Den har en RGB-logotyp och statuslampa med justerbara ljuseffekter som kan användas före eller under streamingen och kan hantera maximal ljudupptagning - det innebär att när ljudläget är högre, till exempel under intensiva strider i spelet, minimerar Yeti GX och Yeti Orb förvrängning med ett Blue VOCE-filter.

Litra Beam LX är nästa generations ljussättning och består av en dubbelsidig RGB-belysning med TrueSoft-teknik för att forma och rikta ljuset för att få fram den bästa bildsättningen.Med hjälp av LIGHTSYNC RGB och Litra Beam LX:s 16 miljoner färgkombinationer kan användaren personanpassa sina färgteman och förvandla rummet till en virtuell ljusshow samt anpassa streamen utefter hur de känner just den dagen.

Logitech G:s TrueSoft-teknologi ger en filmisk färgåtergivning och har en avancerad ljusspridning som eliminerar skarpa skuggor. Med justerbar ljusstyrka färgtemperatur och med RGB-inställningar tillgängliga i G-Hub kan användare få fram allt från varmt stearinljus till ett kallt blått ljus (2700K - 6500K). R. Litra Beam LX är certifierat säker för streaming hela dagen och har klarat av de tuffaste UL-testerna.

Yeti GX och Yeti Orb lanseras i svart medan Litra Beam LX lanseras i grafit. Rekommenderat försäljningspris för Yeti GX är 1899 SEK, Yeti Orb 849 SEK och för Litra Beam LX 1999 SEK. Samtliga produkter kommer finnas tillgängliga hos utvalda återförsäljare och på Logitechg.com.