Logitech G lanserar tangentbordet G515 LIGHTSPEED TKL

Logitechs avdelning specialiserat för Gaming släpper nytt – se releasedatum, pris och specs här

Idag lanserar Logitech G, ett Logitech-varumärke och ledande innovatör inom gamingteknik och utrustning, G515 LIGHTSPEED TKL Gaming Keyboard. Ett trådlöst tangentbord med låg profil, avancerad teknik och funktioner som levererar en upplevelse av högsta kvalité

Här är några av de största nyheterna med tangentbordet:

  • Låg profil tangentbord som optimerar skrivbordsutrymmet och erbjuder en bekväm skrivupplevelse i ett slimmat paket utan att kompromissa med funktionerna. Med en höjd på endast 22 mm eliminerar G515 behovet av handledsstöd och säkerställer en behaglig spelsession.
  • Tangentbordet har lågprofilbrytare som aktiveras med minimal distans – endast 1,3 mm – och en total rörelseväg på 3,2 mm, vilket är kortare än traditionella brytare – vilket underlättar effektivt spelande. snabba tangenttryck.
  • Logitech Gs nya KEYCONTROL-teknik – Varje tangent kan utföra upp till 15 olika saker, vilket gör det möjligt för gamers att skräddarsy sitt tangentbord och tilldela makron, ljudsignaler, ljuseffekter och mer. Med G SHIFT kan tangentbordsuppsättningar kan växlas med en knapptryckning.
  • Lys upp ditt skrivbord med LIGHTSYNC RGB-belysning: Gamers kan använda ~16,8 miljoner färger för att anpassa sin upplevelse och sammankoppla all Logitech G-utrustning i G HUB.
  • Upp till 36 timmars oavbrutet spelande.

Logitech G G515 LIGHTSPEED TKL kommer att finnas tillgänglig i svart och vitt på LogitechG.com och hos återförsäljare i Sverige och utvalda marknader från och med den 25:e juni 2024. Rekommenderat försäljningspris är på 1 699 SEK.