Logitech Gaming presenterar ’Astro A10 Wired Gaming Headset’

För Playstation och Xbox

Logitech Gaming presenterar i dag sitt senaste headset i ordningen: 'ASTRO A10 Gen 2 Wired Gaming Headset', framtaget för Playstation och Xbox. Det är den moderna uppföljaren till det gamla A10 headsetet, och precis som sin föregångare erbjuder den nya ASTRO A10 Gen 2 både komfort och ljudkvalitet av högsta toppklass. 

Syftet med hörlurarna är att förbättra din sammanlagda spelupplevelse. Tack vare ett balanserat HiFi-ljud med specialanpassade 32mm ASTRO Audio-drivrutiner, frambringar hörlurarna både en detaljrik och uppslukande spelupplevelse. Genom den 6.0 mm enkelriktade mikrofonen, som både kan fällas upp och stängas av, kan du smidigt kommunicera med dina spelkompisar. Det vadderade pannbandet och öronkuddarna av memory foam ger tillsammans med den lätta konstruktion på enbart 246 gram, en fjäderliknande komfort för långa spelsessions. 

Framförallt är A10 Gen 2 framtaget med hjälp av återvunnet material med ett bestämt minimum på 35 procent återvunnen plast per produkt. Ett medvetet beslut i Logitechs gaming sortiment. Peter Kingsley, CMO på Logitech G, berättar följande om produkten: 

När vi tog fram nya A10 utgick vi ifrån idén att bygga en produkt utifrån den nya generationens behov och önskemål. Vi har gjort flera förbättringar i prestanda och funktioner samtidigt som vi fokuserat på bygga ett lätt, bekvämt och flexibelt headset för dagens många olika spelsituationer. Headsetet finns i ett flertal spännande färger för att kunna reflektera spelarens personlighet och stil”. 

Logitech G’s ASTRO A10 Gen 2 Wired Gaming Headset kommer i fem olika färgalternativ och finns tillgänglig från den 1 mars till priset av 599 SEK.