Logitech Gaming presenterar unika gaming headset

Ett samarbete med svenska graffitikonstnären Puppet

Logitech Gaming har under lång tid levererat både hörlurar och annan utrustning av hög kvalité till e-sportare världen över. Att den snabbt växande gamingkulturen, alltmer går hand i hand med den övriga populärkulturen, är Logitechs senaste samarbete ett kvitto på. 

Logitech Gaming och den svenska graffitikonstnären Puppet, har nu tillsammans tagit fram ett antal custom made gaming headsets ur orginalmodellen Logitech G435. De unika hörlurarna, med en tydlig graffitikänsla över sig, är målade för hand av Puppet eller Daniel Blomqvist som konstnären egentligen heter. 

Samarbetet visar att headsets inte längre behöver vara enbart svarta eller vita. Att det numera finns en önskan hos både gamers och digitala kreatörer att vara mer uttrycksfulla i sitt spelande. Oavsett om du streamar live eller inte, kan man genom uttrycksfulla och färgglada val förmedla sin personliga stil med hjälp av utrustningen.

Puppet är av den första generationens graffittimålare i Skandinavien och är alltså en riktig profil inom kulturen. Genom sin gridstyle, har han ett unikt sätt att bygga upp sina bilder med hjälp av ett rutmönster som fungerar som ett slags nät där han kan tänja och dra i motivet med. 

”Jag går bara in i projekt där det känns naturligt att anpassa projektet efter Puppet som konstnär och inte tvärtom. Det var det jag gick i gång på med en grym idé och ett starkt koncept där jag fick skapa mina tolkningar inom flera områden. Mitt skapande fick precis den plats jag kände att det behövdes för att samarbetet med Logitech skulle bli magiskt”, uttalar sig Puppet om projektet.

Håll utkik på Dopest.se för mer gaming relaterade nyheter!