• Foto: Logitech

Logitech lanserar ergonomiska tangentbordet Wave Keys

Ergonomiska Wave Keys framtaget för ökad komfort vid datorarbete. Med innovativ vågformad design och integrerat handledsstöd möter det den växande efterfrågan på ergonomiska lösningar

Logitech lanserar det trådlösa ergonomiska tangentbordet Wave Keys för att möta behovet av komfort vid skrivbordet. Wave Keys har en intuitiv vågformad design för bekvämare skrivning som inte kräver att användare behöver träna in ett nytt skrivsätt, samt ett integrerat vadderat handledsstöd för stöd under dagen. I takt med att människor i alla åldrar spenderar mer tid framför sina datorer ökar behoven av ergonomiska produkter globalt med en beräknad tillväxt på 4,6% under de kommande sju åren, enligt en nyligen publicerad marknadsrapport av RationalStat.

Wave Keys unika vågform placerar händer, handleder och underarmar i en naturlig skrivposition, och det integrerade vadderade handledsstödet bidrar till mer handledsstöd under hela dagen.

Det multi-OS-kompatibla tangentbordet kan anslutas via Bluetooth®, eller den medföljande Logi BOLT-mottagaren för ökad säkerhet, till upp till tre enheter samtidigt som Mac, PC och iPad, och användare kan enkelt byta mellan dem med en knapptryckning. För smidigare jobbdagar vid skrivbordet kan användare dessutom anpassa sin upplevelse med Logi Options+-appen med anpassade produktivitetsgenvägar, exempelvis "Stör ej" för fokuserad arbetstid. Det går även att skapa smarta åtgärder som sparar tid och skapar flow, däribland en morgonrutin som med en knapptryckning hjälper användare att enkelt börja jobbdagen. Wave Keys är det senaste tillskottet till Logitechs ERGO-serie, tillsammans med Lift Vertical Ergonomic Mouse och andra produkter för välbefinnande på arbetsplatsen.

Wave Keys finns tillgängliga i grafit och off-white från och med den 13 oktober 2023 på logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 899 SEK.