Logitech & Lucasfilm släpper "The Mandalorian"-headset

A30 Gaming Headset: The Mandalorian Edition inspireras av serien, innehåller även hemligheter att upptäcka

Idag lanserar Logitech G en specialdesignad version av sin A30 Gaming Headset tillsammans med Lucasfilm Ltd, nämligen The Mandalorian Edition. Headsetet är inspirerat av serien The Mandalorian som i sin tur ingår i Star Wars-universumet, vars tredje säsong har premiär nu till helgen på Disney+. 

Headsetet består av skräddarsydda hörlurskåpor där den vänstra pryds av Din Djarin – känd för fansen som Mandalorian – och den vänstra kåpan pryds av Clan Mudhorn-emblemet. Hörlurarna erbjuder Logitechs pro-grade Lightspeed Wireless Bluetooth och 3,5 mm aux-anslutning, för att du så lätt som möjligt ska kunna flytta dig mellan enheter som mobil, spelkonsol och dator. Hörlurarnas frekvensomfång ligger även mellan imponerande 20 – 20 000 Hertz, för att kunna snappa upp allt från högpitchade laserskott till bullrande skeppsmotorer.

Utöver ett unikt ytter och ett kraftfulle inre lovar även Logitech att hörlurarna innehåller dolda ”easter eggs”, inspirerade av serien. Hur dessa visar sig och vart de kan hittas är inget de avslöjar dock, det är för användaren att upptäcka.

Hörlurarna släpps idag, torsdagen den 2:e mars, på Logitechs hemsida och hos utvalda återförsäljare till ett pris av 2 999kr.