Logitech lanserar portabla tangentbordet "Keys-To-Go-2"

Anpassat för alla enheter och operativsystem med möjlighet till Bluetooth-anslutning – se priser, releasedatum och mer här

Logitech lanserar nu ”Keys-To-Go 2”, ett ultraportabelt trådlöst tangentbord perfekt för flexibilitet och arbete på distans eller på språng. När sommaren är igång kan en del kan komma att byta ut sin vanliga arbetsplats, kanske kombineras sista distansjobbet med semestern eller sommarkonferensen. ”Keys-To-Go 2” är designad för surfplattor, mobila enheter och bärbara datorer som behöver vara just i det rörliga tillståndet.

Tangentbordet har ett inbyggt fodral för att skydda det från skador eller spill, medan den tunna, lätta designen gör det smidigt att ta med ”on the go”. Den är skräddarsydd för mobil datoranvändning och är kompatibel med flera operativsystem, så att användare enkelt kan arbeta, lära sig och skapa från vilken enhet som helst, var som helst, när som helst.

Den kommer i två layouter: Universal i grafitgrått anpassat för Android, ChromeOS, Windows, iPadOS, iOS och MacOS, och en specifik Apple-layout för iPadOS, iOS och macOS i ljusgrått. Keys-To-Go 2 har saxbrytare för en bekväm, effektiv och mer exakt skrivupplevelse.

Du kan ansluta via Bluetooth med upp till tre enheter via Easy-Switch-tangenterna för att skriva sömlöst på surfplattor, telefoner och bärbara datorer.

Logitech Keys-To-Go 2 kommer att finnas tillgänglig i juni 2024www.logitech.com och hos utvalda återförsäljare till ett rekommenderat försäljningspris om 999kr.