Logitech presenterar sina nya gaminghörlurar – Astro A30

Var uppkopplad till tre olika enheter samtidigt

Det var under Logitechs event Logi Play som man presenterade de nya hörlurarna Astro A30.

A30 är ett modernt headset med en kraftfull 40 mm ljuddrivrutin, löstagbar bommikrofon, Logitechs avancerade LIGHTSPEED 2,4 GHz Wireless och Bluetooth-teknik som gör det perfekt att kunna spela trådlöst på vilken enhet som helst, inklusive: PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, PC, iOS och Android.

Med tekniken kan användaren förutom möjligheten till att trådlöst ansluta till valbar spelenhet också mixa och balansera ljud från flera enheter samtidigt och justera varje källa efter önskemål. Spelare kan spela på sitt PlayStation 5 via LIGHTSPEED 2,4 GHz Wireless och lyssna på Spotify via Bluetooth på telefonen samtidigt som de är uppkopplade till en tredje enhet via 3,5mm aux. De kan även flytta sig från vardagsrummet till sin PC-setup och sömlöst flytta över A30 till sin PC via LIGHTSPEED 2,4GHz för att samtidigt ansluta till sitt Steam Deck via Bluetooth.

Astro A30 kommer i färgerna marinblå och vit. Hörlurarna har en batteritid på mer än 27 timmar. Hörlurarna släpps i oktober och kommer att finnas tillgänglig via astrograming.com

Priset är 2599 kronor.