Lollapalooza 2019: Här hittar du de bästa festerna

Vad händer i Stockholm, förutom Lollapaloozas officiella After Party (som du inte vill missa)? Vi har samlat en lista över helgens bästa fester!

Om mindre än en vecka drar musikfestivalen Lollapalooza igång i Stockholm. Oavsett om du kommer befinna dig på festivalområdet eller bara hänga i huvudstaden under helgen finns det mycket att hitta på. Strålande sommarväder och festsugna besökare skapar de perfekta förutsättningarna för sena klubbkvällar. Slakthuset drar igång sina populära Roof Top-kvällar, publikfavoriten Trädgården visar fotbolls-VM,  Brillo kör sommarfest och under nätterna blir det rave. Nedan har vi har samlat en lista över de bästa festerna under festivalhelgen, självklart utöver det officiella Lollapalooza After Party som tar plats på Berns varje kväll(!) efter festivalen.

 

Festerna 28/6

 

Festivalens första dag drar igång med en rivstart, med artister som Billie Eilish, Travis Scott och Lana Del Ray. Stockholms klubbliv likaså. En av stadens populäraste second-hand-butiker, Humana, firar öppningen av sin nya butik med efterfest på Tong. Dessutom kör Brillo sommarfest med fullspeckat DJ-schema och Trädgården visar slutspelet i fotbolls-VM. För den som är sugen på något gott att äta erbjuder både Vapiano och Brödernas sina egna Lollapalooza pre-parties. Den som orkar festa in i småtimmarna kan antingen bege sig till premiären av Slakthusets Rooftop Sessions, eller dra på techno-rave i NYA Bastun.

Humana City x LadiesLoveHipHop

Summer yard party @ Blique by Nobis w/ Missing Letters & Symbio

Slut Rave Techno Sauna

Fotboll på Trädgården: Slutspel 

Tong: Liquid Labs/ LFO2 + Dee Jay Snake (Osignat)

Brillo Sommarfest Mythologen live  

Vapihour Lollapalooza pre party!

Brödernas Lollapalooza pre party

Premiär 420 Rooftop Sessions/ Moonwalk 

 

Festerna 29/6

 

Orkar du festa vidare även under lördagen? Det hoppas vi på! På Brillo visas Susanna Linds musikvideo till HABIB1s låt "Software" från deras senaste EP: YOK PROBLEM. Grafitti-tagen "Dumpa din kille" syns på varenda gata i Stockholm, och visst skapar den nyfikenhet? Dumpa-din-kille-festen är en lesbisk fest som bland annat gästas av DJ:s: Amie & Fanna från Raserietpodden samt musikjournalisten Ametist Azordegan. Kan du bara inte få nog av festival-kännslan efter två dagar på Lollapalooza? Missa då inte chansen att dra till Kristall för chansen att vinna tre biljetter till Bad Bunny som uppträder på SMASH nästa vecka. Den som är sugen på hiphop, R&B och dancehall kan bege sig till pop-up-klubben Club Zygot.

Kvarteret: Radio Slave w/ Parallax Deep/DJ Döden/Operation Playa

Slakthuset OWB Rooftop Sessions

Dumpa din kille #2

Software Music Video Premiere by Susanna Lind ft. Habib1

Trädgården Sky City Balearic Corner Vol1 

Studio Bergamans x Club Zygot 

Bad Bunny Pre-Party 

Skogen Kallar vs Club Minimal Open Air 2019 

Demokratiskt Dansgolv Debaser Strand 

 

Festerna 30/6

 

Festa på en söndag!? Ja, det är väl självklart! Lollapalooza fortsätter under söndagen, och Stockholms nattliv håller jämn takt. Bara för att helgen lider mot sitt slut, betyder det inte att det roliga är över. Är du en av de som känner dig upprörd över det nya rökförbudet på landets uteserveringar? Då är du långtifrån ensam ...  Ta din sista cigg på Trädgården när Häktet tar över med en riktig Rökfest. Minst ett paket cigg bör förbrukas per person (minst!) Under söndagkvällen bjuder Tjoget dessutom in till det årliga Negroni Open, en tävling där världens bästa Negroni och dess skapare ska koras.

Söndagsöppet: Häktet 

Sunday Dreams Kvarteret 2019 

Negroni Open 2019 

Marte Solis Volume 3

 

Missa inte att köpa dina biljetter till Lollapaloozas officiella After Party nedan, tre dagar av fest som du inte vill missa. Väl inne på Berns möts besökarna av tre olika rum/dansgolv med framträdande från både DJ:s och artister ... Biljetter hittar du här!