Lotto Boyzz, Afro B & Belly Squad på Nobelberget – Se Dopest bilder

Up & Coming UK-artisterna Lotto Boyzz, Belly Squad och Afro B intog Nobelberget igår.

Igår hade det nystartade bokningsbolaget TenToes Agency sitt allra första event på Nobelberget i Stockholm. Dopest var givetvis på plats. Kvällen bestod av en UK-lineup med artister som Afro BBelly Squad och Lotto Boyzz. Förutom besök från England, gästades eventet av de svenska artisterna Amanda Winberg, Mamadou-aktuella Ibbe, och göteborgarna Aden och Asme. Bakom DJ-båset fann vi inga mindre än DJ Jones och Miss Jordan, som ni lär få se mer av i framtiden.

Mixen mellan svenska och utländska artister lockade en stor och blandad publik. Bland annat var Leslie Tay där tillsammans med vännen Cherrie och vi såg även systrarna Elizabeth och Victoria Lejonhjärta på plats. Det var en kväll med många bra framträdanden. En intressant kombination var Ibbe och Afro B som körde en låt tillsammans, vilket indikerar att ett UK & Sverige collab är på gång inför Ibbes album. Även göteborgarna Aden och Asem fick med sig hela publiken. När det väl var dags för Lotto Boyzz, var hela lokalen fylld och redo för fest. Kvällen bjöd på många bra framträdanden, härlig publik och grym stämning - med den personliga favoriten blev trots allt när Belly Squad körde Gangland.

TenToes Agency har bevisat att intresset för dancehall och dfrobeats i Sverige är på riktigt. Med en publik som sjunger med till i princip varje låt av UK-baserade artister som beskrivs som "up & coming", tror vi att de finns en stor potential till att genomföra fler liknande enveten i framtiden. Det ska bli intressant att se vilka artister som besöker Sverige härnäst. Missa inte Dopest bilder i galleriet ovan.

 

Foto: Victor Bergstedt/@vibesart for Dopest