Louis Vuitton lanserar den somriga parfymen "City of Stars"

En tillskott i Kalifornien-serien

Letar du efter en ny parfym att förgylla din sommar med? Louis Vuitton har nyligen lanserat en helt ny unisex parfym. Doften har fått namnet Louis Vuitton: City of Stars.

Parfymen är en del av deras Kalifornien-serie och ska vara inspirerad av ”en midsommarnatt i Los Angeles”. Staden beskrivs ofta som platsen där allt är möjligt och det är just nätterna och känslan av frihet som City of Stars vill förmedla. Parfymen är framtagen av LV’s parfymör Jacques Cavallier Belltrud och kombinerar både fruktighet och blomster. Vi får toner av citrusfrukter: blodapelsin, citron, mandarin, bergamott och lime. Dessutom tillförs blomster med tahitigardenia och värme med sandelträ. Det hela ger en fräsch, somrig och tropisk känsla.

Förpackningen är designad av konstnären Alex Israel som är känd för just sina tolkningar av Los Angeles och Hollywood. Förpackningen kläs av en exklusiv målning som föreställer en stad i skymning.

Louis Vuitton: City of Stars 100 ml ligger på 2500 kr, medan 200 ml går för 3850 kr. Du kan köpa den nu i LV’s butiker eller online.