• Foto: Louis Vuitton / Pressbild
  • Foto: Louis Vuitton / Pressbild
  • Foto: Louis Vuitton / Pressbild

Louis Vuitton möter vårsolen med solglasögonen LV Signature

Nya kollektionen från franska lyxmärket består av bågar i både acetat-plast och metall, släpps i flera avslappnade färger

Solen är äntligen här för att stanna och då är solglasögonen den tveklöst viktigaste accessoaren i ens garderob. Louis Vuitton presenterar därför nästa generation av LV Signature, en ny kollektion av moderna, klassiska solglasögon.

Kollektionen består tidlösa bågar tillverkade av lätta material med subtila, men också igenkännbara, detaljer som spelar an på modehusets historiska arv. De presenterar två nyckeldesigns, runda och fyrkantiga, tillgängliga antingen i acetat eller i metall. Samtliga glasögon har "LV"-initialerna ingraverade i metall på gångjärnen.

Ett av paren i acetat, en mer ledig look. Foto: Louis Vuitton

Designade med en modern look som påminner om populära bågar från bland andra svenska Chimi, kommer solglasögonen i acetat att erbjuda en sofistikerad färgpalett av klassisk svart, transparent grå eller honung för den runda formen. För den fyrkantiga kan du välja mellan genomskinlig svart, ljusblå eller ljusrosa. Priset på bågarna är ännu inte satt, men förväntas ligga mellan 5000-7000kr.

Louis Vuitton LV Signature solglasögon finns i butik och på deras hemsida från och med 27:e april 2023.