Louis Vuitton presenterar hela kollektionen med Tyler, the Creator

Kollaborationen mellan Pharrell Williams & Tylers kreativa sinnen släpps nu i sin helhet – se alla plagg & vart du kan köpa här

Efter att ha avtäckt kollektionen i mindre bitar presenterar nu Louis Vuitton sin Spring 2024 Men’s Capsule Collection i samarbete med Tyler, The Creator. En vision av Pharrell Williams som integrerar med Tylers unika kreativa perspektiv och som dessutom nu fått en video som tar allt till liv.

Detta samarbete, som utökar deras pågående relation framhävd av Tylers soundtrack till herrvisningen för AW22 visningen, visar en blandning av hans distinkta ikonografi och Louis Vuittons hantverksskicklighet. Kollektionen innehåller ett Monogram Craggy motiv, designat av Tyler, som symboliserar sammansmältningen av preppy sofistikation och elegant dandy-stil. Accessoarerna för kollektionen utvidgar denna estetik med unika föremål samt nya tolkningar av klassiska Louis Vuitton-väskor och skor.

Pharrell Williams och Tyler, The Creator uttrycker båda sina personliga kopplingar och intentioner bakom kollektionen, och betonar dess betydelse som en naturlig förlängning av LVERS-filosofin och ett firande av deras kreativa samverkan.

”Mitt huvudfokus var att göra saker som jag skulle bära hela tiden. Jag klär mig likadant på ett möte som på en föreställning eller i mataffären, så att rita monogrammet för hand kändes som den perfekta balansen för mig. Teamet var fantastiskt att arbeta med, det kändes lite som ”Big” med Tom Hanks. P har alltid lämnat en dörr öppen för mig, men jag kan fortfarande inte tro det är sant”, säger Tyler.

Du kan se några av våra favoriter från kollektionen i galleriet ovan. Hela kapselkollektionen hittar du på Louis Vuittons hemsida.