Louis Vuitton & Virgil Abloh lanserar herrkollektionen ’Louis Vuitton: Walk In The Park’

Genom en pop-up-butik kan besökaren få tag på limiterade släpp från Spring-Summer 2019 till Spring-Summer 2021

Louis Vuitton annonserar en serie av herrmodeevent som kommer ta plats i Paris under januari 2021. Konceptet som har fått namnet Louis Vuitton: Walk in the Park, kommer ske både fysiskt och digitalt, och bygger vidare på redan existerande koncept som tagits fram av modehusets Men's Artistic Director Virgil Abloh.

Louis Vuitton: Walk in the Park grundar sig i värderingarna och hjärtat av hans arbete och är ett uttryck för kopplingen mellan Abloh och hans community. Genom en tillfällig pop-up-butik på Rue du Pont Neuf mellan 8-31 januari, får besökarna ta del av ikoniska sneakers och accessoarer från herrkollektionen Spring-Summer 2019 till Spring-Summer 2021. I butikens så kallade 'Hall of Fame' kan besökarna köpa nyutgåvor och limited-edition versioner av deras mest ikoniska skor, smycken och solglasögon.

På Louis Vuitton Maison Vendôme, en förstärkt verklighetsupplevelse utvecklad för LV-appen, kan en interagera på Zoooom med de animerade maskoterna som Abloh skapade inför Spring-Summer 2021. Eventet i Paris avslutas med en presentation av herrkollektionen Louis Vuitton Fall-Winter 2021.