Loxell släpper sitt mixtape 'Krasch'

Pusselbitarna har fallit på plats

Idag släpper rapparen Loxell sitt nya projekt Krasch. Det är ett mixtape som inkluderar de tidigare släppta spåren  ”Om och Om” och ”Silver”  – samt sex helt nya tracks.

Krasch är den Östersundsfödde, men numera Stockholmsbaserade, rapparens fjärde konceptuella projekt där han går samman med ett nytt produktionsteam. Den här gången samarbetar han med producenterna Simon K och Belin.

Titeln Krasch beskriver projektet väl, eller i alla fall processen bakom hur det kom till. Loxell berättar i en pressrelease att hans projekt kom till under en tid på hans liv var väldigt turbulent. Men tillslut föll de trasiga pusselbitarna på plats. Resultatet blev projektet Krasch.

Vi hör Loxell berätta om händelser från sitt liv – toppar, dalar, kärlek och designer clothes. Allt kombinerat med kärleken för såväl mode som hiphop. Som vanligt hör vi referenser till olika märken som säkerligen kan hittas i rapparens garderob. Dessutom hör vi en shoutout till Stockholmslegenden ”Jesus Tanten” på det vemodiga trap-spåret ”60 Sekunder”.

Lyssna igenom Krasch med Loxell nedan!