Nya sidor från Luc1ano på "Skeleton"

Den unga Stockholmsrapparen har gjort sig känd för sina taggade party-anthems, nu visar han upp sårbarhet & reflektion

2023 har varit produktivt för 19-årige Luc1ano, som nu släpper årets femte låt ”Skeleton”. Han har tidigare under året bjudit på festvänliga hits som ”Money Mitch” och ”Beautiful Girls” med Adrijana, men med dagens släpp får vi se en sida av Luc1 som istället vågar ta steget till att möta mörkret.

Låten handlar om att förklara min sinneställning just nu i metaforer och ett djup där jag delar mer
av mig själv”, säger Luc1ano.

Vi hör honom croona över en mörk och svindlande produktion från frekventa samarbetspartnern SHYDE, som påminner om något från trap-guden Futures vibe på mitten av 10-talet, till exempel ”March Madness”. Luc1ano blandar teman som droger, självkänsla och kärlek med plötsliga flexande rader om hans stil, vilket visar på kontrasterna mellan en ung artist som kanske börjar mogna in i ett nytt kapitel av sitt artisteri.

”Hjärtat helt tatuerat, jag är inte traumatiserad
Är bara skadad från Eva, det är nu jag måste agera, jag har en chans”

Lyssna på ”Skeleton” och mer ny musik i DOPEST Playlist!