Lucas Sunday gästas av Simeon på romantiska debuten "Faller"

En varm sommarlåt från debutanten Lucas Sunday

Nykomlingen Lucas Sunday har gjort succé på appen TikTok där han trollbundit sina följare genom flera covers. Redan som 14-åring fångade han uppmärksamhet hos NBLNATION. Efter att ha spelat in en demo i sin hemmastudio, dröjde det inte länge innan han drog till Stockholm för att spela in musik och låste en management-deal. Under två års tid har han slipat sitt sound – med coachning från namn som Pablo Paz, David Björk och Adam Englund.

Efter flera års hårt arbete bakom kulisserna har det nu blivit dags för Lucas Sunday att ta steget ut i rampljuset. Idag släpper han nämligen sin debutsingeln ”Faller” via Universal Music. På spåret gästas han av R&B-sångaren Simeon.

”Faller” är en romantiskt track, perfekt inför sommaren. Vi hör pop kombineras med inslag av R&B-melodier. Lucas Sunday och Simeon’s röster smälter samman naturligt på låten, som är producerad av Pablo Paz. De reflekterar över en kärlek som är så pass stark att den kan vända uppochned på hela ens liv, trots att den kanske rinner ut i sanden.

Faller handlar om två historier om hopplös kärlek. Låten är uppbyggd så att jag och Simeon berättar om två olika relationer men med  väldigt lika historier.” säger Lucas Sunday om låten.

Spåret ”Faller” är en perfekt debut som introducerar lyssnarna till Lucas Sunday’s artisteri. Vi hoppas att det inte dröjer länge innan vi får ta del av nästa släpp från nykomlingen.

Lyssna på debuten ”Faller” med Lucas Sunday och Simeon i DOPEST Playlist nedan!