Luis Suárez klar för Inter Miami – återförenas med Messi

Även gamla Barcelona-lagkamraterna Sergio Busquets & Jordi Alba väntar i USA, här är anfallarens nya kontrakt

Trion MSN, bestående av Lionel Messi, Luis Suárez & Neymar, är av många ansett som en av de bästa anfallsuppsättningarna i modern fotboll. Från 2014 till 2017 spelade de tre Sydamerikanerna tillsammans i FC Barcelona, där de bland annat vann en historisk trippel med den spanska ligan, cupen och Champions League under säsongen 2014/2015.

Efter Neymars flytt till PSG sommaren 2017 blev trion en duo, fram tills att Suárez lämnade för Atletico Madrid 2018. Fem år senare är MSN delvis återförenade igen, när Luis Suárez nu ansluter till Amerikanska MLS och Inter Miami, där han möts av tidigare lagkamraterna Lionel Messi, Sergio Busquets & Jordi Alba.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Fabrizio Romano (@fabriziorom)

Nyheten är fortfarande inte offentliggjord av klubben, men den ökända fotbollsexperten Fabrizio Romano har bekräftat de tidigare ryktena på Instagram med sin catchfrase ”Here we go”, något han endast skriver när en deal är genomförd. Enligt Romano skriver Suárez på ett ettårskontrakt med möjlighet till förlängning, detta efter att ha lämnat brasilianska Grêmio som en ”free agent” tidigare under året.