Lyssna på nya EP:n ”CTG FOREVER” med Casper The Ghost

Ett personligt projekt från den sveska duon

Det senaste året har gått fort för Casper Brodin och Victor Hillbom från Järvsö/Uppsala, som tillsammans skapar duon Casper The Ghost. Nyligen firade man över 15 miljoner totala streams på Spotify, 2.5 miljoner visningar på TikTok och stor framgång med debutsingeln "Bound". Trots detta är det inte bara glädje som återfinns på nya EPn. Samtidigt har det på ett personligt plan varit ett stökigt och inte helt enkelt år i de unga killarnas liv, något som märks på nya EPn CTG FOREVER.

”Hela EPn beskriver nog oss ganska bra som personer. Den är både glad i tonen och mörk.
Sen är det alltid en underliggande deppigare ton i texten. Vi brukar säga att vi har en konstant happy depression. Slutet av EPn är lite hur vi känner under allt det ytliga och glada man vill att folk ska se. Sista låten beskriver lite hur det ser ut och låter inombords, de tankar som kan uppstå när man är ensam mitt i natten. Enklaste sättet är nästan att beskriva EPn som bipolär” – säger Casper och Victor.

Fokussingeln "Save Me" går i linje med resten av EPn, och är en väldigt personlig låt där Casper visar hur mycket hans texter utvecklats, och Victor hur produktionen kan få orden att växa.

”Låten handlar om hur en person basically räddade mig från en väldigt mörk plats jag befann mig på just då. Den personen var liksom ljuset som vägledde mig, även om jag är på en bättre plats nu så bär jag med mig ärren från den tiden. Jag tycker raden ’’You healed my wounds but the scars won't fade'' beskriver låten väl” – säger Casper

Lyssna på EPn CTG FOREVER bestående utav sex spår från Casper The Ghost nedan.