M9 inspireras av barndomsidolen på ”Annie”

”Annie are you ok?”

Artisten och en före detta fotbollsspelaren Martin Mutumba, som går under artistnamnet M9 släpper sin första singel i år. Låten "Annie" är inspirerad av hans barndomsidol Michael Jackson och vi hör referenser till hitlåten "Smooth Criminal" där den välkända refrängen går just: "Annie are you ok?" . 

Referenserna till "Smooth Criminal" finns både i låttexterna och återspeglas i albumomslaget där vi ser M9 iklädd en vit, klassisk MJ-outfit. Det är en medryckande och rytmisk låt där han kommer in med sin unika vibe och sound. Låten handlar bland annat om en kärleksrelation där han vill ge den speciella personen allt, men ändå måste checka så att hon är okej. Därav - "Annie are you ok?". Spåret är en riktig klubbanger och är producerad av Savvas.

"Savvas är Pråducenten till den här clubbangern å jag har cok muke kärlek till han han r från byn vi hade låten vajba tillsammans å när vi jåbbar d alltid nåt nytt han kåmmer med sina idéer jag kåmmer med mina d inspererande" säger M9 själv om låten och samarbete med producenten.

Lyssna på "Annie" med M9 nedan!