Macky släpper ”Jetski & Wavy” från kommande debut-EP ”Genom Alla Väder”

Macky sjunger om kärleken i sin senaste singel ”Jetski & Wavy”

Det är ingen tvekan om att Skarpnäck-rapparen Macky fick sitt stora genombrott förra året med den numera guldcertifierade debutsingeln "Vinterdepress" och tillhörande musikvideo som setts över 3 miljoner gånger på YouTube. Succén fortsatte under hösten då han följde upp med singeln "Vacay" och avslutade året med att i december släppa låten "Lagen" som gästades av Thrife, Haval & Abidaz.  Förra veckan fick vi höra honom i hans andra feautring tillsammans med SINAN i singeln "Allt är chill".

Med endast tre släppta låtar som redan har över 12 miljoner streams på Spotify och 6 miljoner visningar på YouTube är Macky ett av de stora framtidshoppen inom den svenska hiphop-scenen. Idag släpper han vad som kan bli nästa hit med "Jetski & Wavy"I låten som är skriven av Macky och producerad av Mattias Marvin Lindström får vi höra en Macky som tar oss till varmare breddgrader och en kärlekshistoria med hans hittills dansvänligaste låt. 

"Jetski & Wavy" ger oss ett smakprov på vad vi har att förvänta oss från Mackys kommande debut-EP Genom Alla Väder som släpps den 12 april, spana in videon regisserad av Mogz ovan!