Macky släpper musikvideo till sommarhitten "Validé"

Sommaren är åter igen räddad

I fredags släppte Macky sin första singel för 2021 – ”Validé”. Det var ännu en sommrig banger, som tydligt följer de dansanta vibes vi fick på ”PA PA” i fjol. Låten är producerad av Grammis-nominerade samt bärare på Sveriges kanske mest catchiga producer-tag: Straynané. Med låten bland oss fanns det bara ett steg kvar: en passande musikvideo; något som regissören Mogz tog sig an galant.

Från turbande mopeder, till crossar och Mercedes G-Wagons, visas definitivt något för alla motorälskare. Med tanke på de fotspår från södra frankrikes hip-hopscen som Macky inspireras av – och detta felfritt – blir det dessutom en härlig hyllning när vi ser honom posera i en Olympique Marseille-tracksuit, en stad som bland annat refererades till i 2019’s platinasingel ”Vinterdepress”. Artisten levererar även några subtila flex-stunder, som när han ses spela biljard i en studio framför sina många platinum- och guldplattor.

Den somriga vibben representeras strålande i musikvideon till ”Validé”, när vi redan från start får ta del av en läcker barbecue, samt scener vid tak-jacuzzis och soliga fotbollsplaner. Det hela blir en ljus och positiv film som på direkten för tankarna till sommarens många höjdpunkter.

Ta en titt på musikvideon till ”Validé” ovan!

Följ Dopest för mer info om Macky och andra släpp inom hiphop-världen…