Madi Banja släpper ”Primadonna” & releasedatum för debutalbumet

Debutalbumet ”Välsignelsen” släpps 14 juni

Madi Banja släppte nyligen den hyllade singeln "Trophy" tillsammans med Imenella. Nu fortsätter han imponera med singeln "Primadonna",en låt om att jaga och längtan efter det alla behöver. Nämligen- lite kärlek. I samband med dagens släpp står det också klart att Madi släpper sitt debutalbum, Välsignelsen, den 14 juni. 

 

"Musik för mig är en välsignelse. Jag hade aldrig haft några planer på att bli en artist, men musiken kom till mig som en välsignelse. Och nu försöker jag välsigna mina fans, med min välsignelse. Så det blir en dubbel välsignelse. Jag har fått den och nu ger jag tillbaka den."  - Madi

 

"Primadonna" släpps den 18 april via Sony Music. Låten är skriven av Madi Banja och producerad av Charlie Bernardo som även producerade "Trophy" och "Azonto".

 

"Jag har längtat och väntat länge och jag vet att mina fans har också. Det känns magisk, obeskrivlig känsla. Jag ville se själv hur mycket jag hade vuxit så jag kan visa vad jag går för." - Madi

 

Madi Banja slog igenom 2015 med den omtalade debut-EPn Det var inte med meningen. Fem år, och tvåsiffriga miljoner streams, senare har han blivit en av Sveriges mest hyllade artister, med låtar som "Inga Problem", "Ljuset i tunneln", "Pa Dibba", "Azonto" och "Du och jag".