På en väldigt kort tid i musikbranschen har duon El Niño & Pistolero fångat blickar med sina energiska och klistriga hiphop-klubb-fusioner. Med bas i det de själva kallar för “Sveriges nya huvudstad” Malmö, har de gjort det till sitt mål att sätta spotlighten på söder. Deras tidigare singlar "ATLÉTICO" och "ARISTOTELES" har sedan debuten för ett halvår sedans streamats närmare en halv miljon gånger och nya singeln "VIETNAM" är ännu ett kliv framåt för nykomlingarna.

Med produktion som för tankarna till fransk rap och varma kvällar på klubben har de format sig ett sound som är svårt att sitta still till. En blandning av den catchiga refrängen och det smittsamma beatet har gjort att en teaser från låten gått viral på TikTok under vintern, ett momentum som duon nu hoppas ska rinna över till att skapa en riktig sommarbanger.

“Vi kommer för Göteborg, Stockholm, Oslo, Köpenhamn och hela Europa. Det finns inget stopp när vi påbörjat något, vi kommer för allt vare sig ni vill höra oss eller inte. Ni kommer att höra oss, lita”, säger El Niño & Pistolero i ett självsäkert uttalande inför låtens släpp.

Lyssna på "VIETNAM" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify nedan!