Marc Jacobs Beauty släpper limiterad Holiday 2018 kollektion

Perfekt julklapp till dig själv eller till någon du tycker om

Marc Jacob Beauty presenterade tidigare sin Holiday 2018 serie, en limiterad kollektion i enbart guldfärg och glans. Nu har den släppts i Sverige.

Serien består av en limiterad extra stor highlighterborste vid namn The Mega, som ska ge dig mega glow, se bild i bildspelet nedan. I julklappstider släpper även Marc Jacobs Beauty en exklusiv smällkaramell ”Anything Go-Goes” i guld som innehåller deras bästsäljande volym mascara och deras 10 timmar långvarande läppstick. För alla glammiga fester introduceras även en Hi-Shine Gloss Lip Lacquer, ett läppglans med hög glans som består av ett gyllene glitter med rosa intensiv färg. Denna begränsade upplagan är en del av Marc Jacobs Lip Gloss-serien, vilket ger läppar varaktig färg och glans med en touch av mintsmak. Den eftertraktade, guldförpackningen för Holiday 2018 gör den till en perfekt tillägg till någon gåva.

Det är inte bara highlightborsten som kommer i en extra stor storlek, Holiday 2018 presenterar även en XXL-highlighter som ger dig omedelbart glow, i ett enda drag, utformad för att kunna användas både på ansiktet och kroppen. Highlightern kommer i en skimrande gulddosa med en spegel i och pudret går osynligt in i huden för att ge ett naturligt glow utan glitter. Den sista limiterade produkten i serien är 6 stycken nyanser av ”See-quins”, en ögonskugga med en glittrande finish som tillför en glittrande dimension till hela din look.

Kollektionen finns ute nu i butik hos Marc Jacobs Beauty eller på Sephora.se