Mardan sjunger om kärleken i ”QORBANI”

Tillbaka efter två år med en singel producerad av Masse Salazar

Att kärlek är ett av de största ämnena inom musik är ingen nyhet, i Sverige har de flesta artisterna låtar som handlar om kärlek på olika sätt. Beskrivningarna i låtarna varierar det kan vara allt från gamla goda "Sagoland" av Medina eller STORs "Vägen hem". På senare tid har det blivit vanligare att rappare och artister med annat ursprung lyfter fram kärleken på sitt hemspråk, likt Ricky Richs succésingel "Habibi" (älskling på arabiska). Nu får vi höra den kurdiska varianten på "Habibi" i form av Mardans "QORBANI".

Låten producerad av ingen mindre än Masse Salazar och har som väntat inslag av instrument från mellanöstern samtidigt som vi får höra Mardan sjunga om sin "gudinna". Mardan debuterade för två år sedan men har varit tyst. Han har avslöjat att han tog en paus från musiken för att plugga upp sina betyg, nu har han skolan redo och comebacken likaså med "QORBANI".

Förutom en snabb språklektion har ni även en låt som är perfekt för dansgolvet. Lyssna på låten nedan som släpps via Sony Music Sweden.