Margot Robbie gravid – internet reagerar i memes

'Barbie'-aktuella skådespelerskan väntar sitt första barn med sin make Tom Ackerley – internet reagerar på olika sätt

Magasinet People var först med att rapportera nyheten att Margot Robbie är gravid med hon och filmproducenten Tom Ackerleys första barn. Paret, som båda är 34 år gamla, har varit gifta sedan 2016.

Skådespelaren har haft utmärkande roller i filmer som The Wolf of Wall Street, Once Upon A Time In Hollywood, I, Tonya, Bombshell och Barbie, vilket landat henne tre Oscarsnomineringar genom åren. Ackerley har också jobbat på I, Tonya och Barbie tillsammans med sin fru, dock i rollen som producent.

Internet har reagerat som internet oftast gör: Med memes. Även om de allra flesta skänkt lycko-önskningar till paret har många även skämtat om det faktum att Robbie länge varit sedd som en av världens mest attraktiva skådespelare, och att många fortfarande hoppades på sin chans med henne.

En av dessa var X-användaren @kirawontmiss som har miljontals följare. I svaren till original-tweeten instämde flera av hans följare med egna reaktioner.

En annan användare, @deexv, hade en liknande reaktion.

Vissa har även påpekat att slutet på Barbie-filmen blir särskilt passande nu, då Margot Robbies karaktär besöker en gynekolog i slutet av filmen.

Barbie dök upp i fler memes då en AI-bild föreställandes en gravid Barbiedocka cirkulerat.

Även på TikTok kände sig många uppgivna.

@baller_skills_ #fyp #foryoupage #margotrobbie #boys ♬ God of pain – KING ☾

I kommentarsfältet på Complex Instagram-inlägg har berättelser om att falla till knäna fått stort fäste.


Samma gäller kommentarsfältet hos memezar.

Sett till bilderna på Robbie förväntas hon föda i de senare månaderna av 2024. Varken hon eller Tom Ackerley har kommenterat graviditeten offentligt.