Marshall förbättrar klassiska hörlurarna Major V & Minor IV

Nya hörlurar med såväl over-ear som in-ear kommer snart till sortimentet – se bilder, specs, pris, releasedatum & mer här

Det klassiska ljudföretaget Marshall öppnar våren med nyheter då den populära hörluren Major V lanseras i en ny och förbättrad version. Varje detalj, från hörlurarnas explosiva signaturljud till den tidlösa designen, har noggrant övervägts och förbättrats.

Major V erbjuder över 100 timmars trådlös speltid kombinerad med en tålig och vikbar konstruktion så att du kan njuta av musik i alla lägen. Dessutom är Major V uppdaterad med nya och förbättrade funktioner så att du kan anpassa din upplevelse efter dina behov. M-knappen gör att du kan komma åt Spotify Tap direkt eller så kan du anpassa den till att justera EQ-inställningarna eller röstassistenten. Den inbyggda mikrofonen har uppdaterats för att minska vindbrus och ge dig bättre samtalskvalitet.

Utöver Major V lanseras även Minor IV. Minor IV är en bra introduktion till Marshall för de som föredrar enkel användning men fortfarande vill ha upplevelsen av Marshalls signaturljud. En hörlur som passar perfekt i vardagen helt enkelt, utan någon överkurs.

Dessa in-ear lurar har likt over-ear modellen Major V fått förbättrad batteritid. Minor IV har över 30 timmars trådlös speltid och för att kunna fortsätta lyssna har Minor IV nydesignade lurar med vinklade skaft fören mer naturlig passform i örat. De är dessutom vattentåliga så att musiken inte slutar när detbörjar regna.

Major V och Minor IV finns tillgängliga för förbeställning från och med idag och tillgängliga för köp globalt från den 23:e aprilMarshall.com. Major V säljs till ett rekommenderat pris på 1699 SEK medans Minor IV säljs för 1499 SEK.