Marshall presenterar sina första hörlurar med Noice Cancelling. Dem nya hörlurarna MID A.N.C. har upp till 20 timmars trådlös speltid med brusreduceringen, men kan stängas av för att förlänga batteritiden, vilket ökar speltiden till 30+ timmar.

Lurarna ser ut som den populära föregångaren Mid Bluetooth men har en ny knapp på ena sidan för att slå på brusreduceringen. Är du bekant med Marshall så har du även den tidigare implementerade joysticken som du startar hörlurarna från men också kan styra musiken, volymen och svara på samtal med.

Precis som alltid kommer Marshall hörlurarna i en lyxig och snygg design med ett huvudband i mikrofiber som gör hörlurarna bekväma att ha på sig. Denna gång inkluderas även ett resefodral, förutom att fodralet är snyggt så är den även väldigt praktiskt. De senaste lurarna har utrustats med senaste Bluetooth aptX-tekniken vilket innebär bättre ljud än de vanliga Bluetooth-hörlurarna, och det hörs tydligt i MID A.N.C.

  • Foto: Dopest.se
  • Foto: Dopest.se
  • Foto: Dopest.se
  • Foto: Dopest.se
  • Foto: Dopest.se
  • Foto: Dopest.se
  • Foto: Dopest.se

Trots att MID ANC är on-ear hörlurar, vilket kan vara jobbigt för öronen efter ett par timmars lyssnade, så känns dessa mer bekväma och mjuka än de tidigare Marshall-hörlurarna. Även brusreduceringen fungerade smidigt i storstadsmiljöer. Hörlurarna använder fyra mikrofoner för att fortlöpande mäta och identifiera omgivningsbuller för att blockera de ljud som du inte vill höra.

Avslutningsvis är hörlurarna givetvis utrustade med ett 3.5mm kabeluttag om du oturligt nog skulle få slut på batterier så kan du enkelt plugga in kabeln och fortsätta använda hörlurarna. Hörlurarna kostar 2690:- och finns hos utvalda återförsäljare och online.

Foto: Dopest.se