Marshall släpper ny serie av bärbara högtalare

Stockwell II, Kilburn II samt stora Tufton II är Marshalls nya bluetooth högtalare

Idag släpper en Marshall en ny serie av bärbara högtalare. Den nya serien är anpassade för ”on the road” och heter just Hit the Road. Den består av högtalarna Stockwell II, Kilburn II samt den stora Tufton II.

Alla tre högtalare ger flera timmars trådlös lyssning med ett imponerande och kraftfullt ljud. Stockwell II erbjuder mer än 20 timmars speltid och bluetooth 5.0-teknik. Trots dess lilla format har Stockwell II ett flerriktat ljud med gott om volym. Dess turnétåliga konstruktion med utsida i silikon och en IPX4 vattenbeständighetsklassificering gör den extremt robust och hållbar.

Killburn II har även den 20+ timmar batteritid och erbjuder ett flerriktat kraftfullt sound. Denna hållbara vattenavvisande design gör den ytterligare robust och tålig. Kilburn II klarar därmed de längsta spelningarna på turnén.

Den största högtalaren Tufton II är Marshalls mäktigaste bärbara högtalare. Tufton ger 20+ timmar bärbar speltid så att musiken kan spela högt, även för den långväga resan. Högtalaren har bluetooth 5.0-teknik och är utvecklad med blumleinsteroeljud för en flerriktad ljudupplevelse som ger en 360 graders musikupplevelse. Dess vattenbeständiga design och infällda materialhörn gör den extremt robust och tålig.

Högtalarna finns att köpa och finns att köpa på Marshall.com samt hos återförsäljare.