Sedan tiden Marti medverkade i Red Bulls "Nästa Nivå" och Dree Low tog honom under sina vingar har hans musiksläpp aldrig saktat ner. Debut-EP:n "RECOGNIZE" kom 2021 och efter det har en rad singlar följt, varav 2022 var något av ett lugnare år jämfört med tidigare. Hans vassa penna började dock spotta texter igen under 2023 och nu får vi ta del av den sjätte singeln "LONGGAME".

Marti har alltid varit känd för att kunna balansera humor, kaxighet och allvar i sina texter med hjälp av hans kreativa användning av ett brett ordförråd. På den första solo-singeln sedan "Dilemma" i juni (efter "ON BRO" med P.J) består till stor del av Martis målmedvetenhet i gamet, med rader om de milstolpar han vill uppnå och de saker han vill kunna köpa sig själv och sin mamma från framgången.

"I'm just tryna pay them bills
Tryna see mom in a whip, sån riktig G-Wagon wheel"

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av MARTI (@m4rti.1)

Marti verkar även teasea en musikvideo på sin Instagram, då han släppte ett klipp i samband med singelns release. Han har även taggat kreatören C och hans nystartade Visual Verses, som gjort sig ett namn för såväl video- som fotografi.

Lyssna på "LONGGAME" och mer ny musik i DOPEST Playlist!