Masse släpper ”Cashen” med Moms, Z.E, Dani M, Jacco, AKI & Erik Lundin

En modern variant av The Latin Kings klassiska ”Cashen Dom Tas”

En av landets största producenter Masse Salazar släppte idag bangern "Cashen", en modern version av en av svensk hip-hops största klassisker, "Cashen Dom tas" med The Latin Kings. Låten är den första singeln från Masses kommande samlingsprojekt Gott & Blandat #3.

"Cashen Dom tas" släpptes 2004 och producerades av Masses storebror Salla Salazar. I den nya versionen har man givetvis bjudit in en blandning av landets vassaste rappare, Moms, Z.E, Dani M, Jacco, Aki och inte minst Erik Lundin.

Senast Masse släppte samlingsprojektet Gott & Blandat #2 var år 2013 och bestod av gästinhopp av artister som STOR, Mohammed Ali, Petter, Lorentz & Sakarias, Aleks, Fille & Advance Patrol. Låten släpps via Redline Recordings som drivs ihop av The Salazar Brothers.

Att våga sig på göra en version av en klassiker som "Cashen Dom Tas" är ett vågat beslut. Men med kombinationen gästartisterna i dagens släpp är det svårt att inte få till en klockren remake. Första singeln från det kommande projektet sätter ribban högt inför Masses Gott & Blandat #3.
Lyssna på låten nedan!