Matte Caliste släpper projektet ”Stadsbild: Lost tapes”

Gästas av en mix artister som Naod, Jaqe, Abidaz, Alpis, N, Samboii och Finess

Matte Caliste överraskade idag med att släppa samlingsprojektet Stadsbild: Lost tapes. Det samlade projektet består av totalt fem spår med inhopp av b.la. Naod, Jaqe, Alpis, Abidaz, N, Samboii och Finess. Med den mixen av artister hör vi en härlig blandning av musik.

Vi hör allt från Naods kärleksförklaring i "Kvar med dej", en efterlängtad comeback från Jaqe i "Ikoner" till hårda bars av N, Abidaz, Alpis i kombination med Robert Athills ljuvliga röst på refrängen i "Snackar om". N har legat lågt på senare år och Robert Athill har tidigare gästat Achee Flips album och Mohammed Alis hyllade album Vi från 2011. I "Ta min plats" ser vi OIAM trion Adam Kanyama, Samboii, Gedi Gedz som får sällskap av Shivano, Dilly D och Henx.

Matte Caliste är utan tvekan en av Sveriges mest aktiva producenter med nya släpp nästintill varje vecka. Även om man slutat förvånas över hur mycket bra material som levereras, så blir Stadsbild: Lost tapes med kombinationen av gamla skolan och den nya generationen en riktig överraskning...och en väldigt positiv sådan!

Lyssna på Stadsbild: Lost tapes nedan och håll utkik på Dopest och vår Instagram för senaste nytt!