Sessions med Max Martin, Katarina Cup & liveuppträdanden på Linje 13-festivalen

Värmeverkets festival Linje 13 pågår under flera dagar och gästas även av musiker som Nisj, L1NA & Erik Lundin

Värmeverket i Stockholm hostar just nu Linje 13-Festivalen som består av olika kulturella och konstnärliga uttryck. Bland annat kommer vi få se live-artister, ett rave hostat av 6femnoll och mycket mer.

Nu på lördag den 15:e Juni går den första upplagan av KATARINA CUP av stapeln på Värmeverket + Liljeholmshallen i Stockholm. En pingisturnering som arrangeras av artisten Adam Taal tillsammans med STIGA och Svenska Bordtennisförbundet.

80 ungdomar i årskurs 5 & 6 kvalar in och får tävla i fyra klasser under dagen. De håller också en klass öppen för 80 frivilliga anmälningar (ålder 13-100). Under dagen hålls också lektioner i bordtennis + andra aktiviteter för alla som vill komma och prova på eller lära sig mer.

Under dagen kommer även tre stora musikakter att spela live: Adam Taal själv, Erik Lundin & L1NA. För att ytterligare förena musiken med bordtennisen och communityt kommer även workshops att erbjudas där man kan få lära sig mer om hur skapande kan gå till, direkt från artister & producenter.

Den legendariske Max Martin kommer även att göra en open session under lördagen, där du kan en av de mest framgångsrika hitmakarna i världen. Även Erik Lundin och producenten Nisj kommer att hålla i sessions.

Nedan hittar du hela schemat för veckan:

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av @linje13_festivalen

Festivalen i sig öppnar redan idag onsdagen den 12:e juni och har följande öppettider:

  • Onsdag 12 juni: 11.00 – 19.00 (Barndagen med Bamse)
  • Torsdag 13 juni: 17.00 – 22.00
  • Fredag 14 juni: 17.00 – 22.00
  • Lördag 15 juni: 15.00 – 03.00

Festivalen är till för samtliga åldrar förutom på lördag efter klockan 20:00 då det är 18+ samt 23:00 är det 21+. Du kan läsa mer om initiativet samt anmäla dig på hemsidan www.j-rn.com, biljetter till Linje 13 och mer finns på www.billetto.se.