Uppvuxen i Göteborg med en pappa från Kap Verde och en mamma från Iran, kommer Melina Do Rosario från en familj där musik alltid fått stort fokus. Hon har sedan barnsben gått i kör, sjungit och skrivit musik, många gånger lite i skymundan. Melina har jobbat bakom ett antal stora artister och producenter i Sverige behind the scenes där hon bland annat agerat inom management och även som en av Sveriges främsta dj, där hon spelat på stora plattformar som Way out west och Lollapalooza

Drömmen om en solokarriär las på is under den tiden, men på senare år började hennes längtan efter en egen artistkarriär att ta fart igen. Textskrivandet började flöda och detta driv fick henne att producera och spela in material, alltid i nära sammanhang med lika musikaliska vänner. Med en djup passion för RnB och dess historia, har Melina nu gjort debut som artist med sin singel "Golden Rose".

Låten är producerad av Melina själv och Ludwig Westby samt skriven tillsammans med Eleonor Haddad. Låten föddes i en studio i Norrland, efter att Melina fångat upp en textidé från 2018. I texten hör vi en berättelse om hjärtesorg och svek, hur symboler som förut definierade ett mörker nu representerar styrka. Hon tar oss igenom sin story med ett drömmigt och autentiskt RnB-sound, som förhoppningsvis fortsätter framöver i hennes nystartade karriär.

Lyssna på "Golden Rose" och mer ny musik i DOPEST Playlist på Spotify!