R&B-sångerskan Meron Mitku släpper singeln "Drömmar"

Tillsammans med Halebop Creative Call

Den 23 år gamla R&B-sångerskan Meron Mitku från Tumba är årets andra kreatör i Halebop Creative Call. Nu släpper hon låten ”Drömma” som handlar om något som många kan relatera till. Att förlora någon eller något och att den enda flykten som finns är i ens drömmar.

”Jag har haft svårt för att kalla mig för en artist. Min musik är så personlig, en så privat del av mig. Så det är lite läskigt, men framför allt väldigt kul att få dela med mig av nytt material till lyssnarna genom Creative Call”, säger Meron Mitku.

Halebop Creative Call är en plattform som ger unga kreatörer möjlighet att utvecklas i sina karriärer, där årets fokuserar på musiktalanger. I och med låtsläppet kommer också en kort dokumentär där vi får följa Meron och hennes kreativa process och utveckling som artist. Meron har tidigare släppt singlar som ”Se Mig Nu”, ”Staden”, ”Faller” och ”Dum”.

Lyssna in dig på senaste singeln ”Drömmar” nedan!