Följ Messis liv bakom kulisserna i Miami

Sedan den argentinska legenden flyttade till USA i våras har han glittrat på planen, nu får Apple en inblick i livet bakom

Inför sommaren 2023 avslöjade en av världens bästa fotbollsspelare genom tiderna att han skulle ta sig an USA och Major League Soccer (MLS). Lionel Messi krönte karriären på toppen med ett VM-guld för sitt Argentina i Qatar 2022, bara ett år efter att de plockade hem det sydamerikanska mästerskapet Copa America. De två sista stora troféerna han saknade efter att ha vunnit ligor, inhemska cuper och Champions League med sitt älskade Barcelona.

Hans flytt till Inter Miami CF blev uppmärksammad då han gjorde flera legendarer sällskap i att testa på USA i slutet av sin karriär, däribland Pelé, Andrea Pirlo & David Beckham som även är medgrundare av Inter Miami. Nu har Apple TV+ avslöjat att en dokumentär kring hans första tid i Miami är på gång. Messi meets America kommer att ta med tittarna bakom kulisserna på hela resan. Från Messis avgörande mål i debutmatchen till stunder ur vardagen när han anpassar sig till livet i Florida.

Serien kommer att få 6 avsnitt totalt, med global premiär den 11:e oktober.