Messi lanserar sportdrycken Más+ – anklagas för att kopiera Prime

Den argentinska fotbollslegenden har visat upp en ny dryck i flera smaker – Prime-grundaren KSI svarar på X

Det har varit svårt att missa de färglada plastflaskorna från PRIME i matbutiker under det senaste året. Energidrycken, lanserad av Logan Paul & KSI, har tagit världen med storm samtidigt som den har hamnat i blåsväder för sitt innehåll.

Nu har en liknande flaska dykt upp på marknaden med ett snarlikt innehåll. Kopior av framgångsrika varumärken är inget nytt, men personen bakom är definitivt otippad. Det är nämligen fotbollslegenden Lionel Messi som lanserar sin egna sportdryck Más+. Till skillnad från PRIME innehåller den inte något koffein, men innehållet är annars liknande med vitamintillskott, elektrolyter med mera.

PRIME-medgrundaren KSI har pekat ut liknelserna mellan de två flaskorna på X, där han svarade på en tweet gällande Messis nya dryck.

I skrivande stund finns inget exakt datum för release varken i Sverige eller internationellt, men Más+ kommer troligtvis att lanseras under 2024. På den officiella hemsidan syns just nu fyra olika smaker: Miami Punch, Berry Copa Crunch, Orange d’Or och Límon Lime League. Smakerna refererar till olika fotbollstermer, som priset till världens bästa spelare: Ballon d’Or.